Projekt menedzsment
405 megépített medence
17 éve a szakmában
35400 m2 vízfelület

Tevékenységünk


Medence tervezés és kivitelezés:

cégünk legfontosabb tevékenysége a strand, uszoda és magán medence tervezés, kivitelezés. Évente több tucat magánhasználatú és közületi medence készül szakembereink által. Ezeket a medencéket a megrendelőink által elképzelt formában és kivitelben készítjük el, úgy, hogy közben szakmailag a legjobbat kapják ügyfeleink. Egy medence tervezésénél nem csak az esztétikailag, építészetileg nézzük a medencét, hanem vízgépészeti és gazdaságossági szempontokat is figyelembe veszünk.


Tervezés

Számunkra a legfontosabb az Ügyfeleink maradéktalan és színvonalas kiszolgálása. Ez az Aqualine Kreatív Fürdőtechnika részéről ott kezdődik, hogy az ügyfeleink pontos igényfelmérése után, akár medence esetleg valamilyen wellness berendezés vagy tér az elképzelés, a megfelelő szakmai ismeretekkel papírra kerül.
Bővebben...

Kivitelezés, építés

Egy medence kivitelezési, építési munkái az alábbi tevékenységekből állnak:

- földmunkák,
- szerkezetépítés,
- felületkiegyenlítés, vízszigetelés, burkolás,
- vízgépészeti szakmunka.

Bővebben...

Karbantartás

A medence karbantartások alatt alapvetően az alábbiakat értjük:

- tavasz üzembe helyezés,
- téliesítés,
- rendszeres karbantartás (hetente, kéthetente)

Bővebben...

Felújítás, javítás

Egész Európában, így Magyarországon is rengeteg felújításra szoruló medence található. Ezeknek a medencéknek a legtöbb esetben az esztétikai hibákon (burkolat elöregedése, elszíneződése, kiegészítő elemek korrodálódása, stb.) kívül nagyon sokféle műszaki problémájuk (medence szivárog, csövek, tömítések, csapok, szelepek elöregedtek, repedtek, vízszűrés (tisztítás) nem megfeleltevekenyseguenk/ően működik, stb.) is van.
Bővebben...


Kiemelt oldalak: Uszodatechnika, Medence építés, Medencefedés.


Referenciák
Referenciák
Referenciák
Referenciák

REFERENCIÁKReferenciák
Referenciák
Referenciák
Referenciák