Projekt menedzsment
405 megépített medence
17 éve a szakmában
35400 m2 vízfelület

Teljes körű kivitelezésAmíg egy-egy megálmodott medencéből fénylő víztükör, pihenést biztosító családi vagy közösségi tér születik hosszú tervezői és nagyon alapos több szakmát átölelő ( magában hordozó) kivitelezői munkára van szükség. Az Aqualine (Aquaszer Víztechnika Kft.) szakemberei ezzel az átfogó teljes körű uszodatechnikai szolgáltatásal áll ügyfelei rendelkezésére.

Cégünk 1997 óta, több mint 400 magán és közületi medence, mintegy 400 ezer négyzetméter vízfelületet létrehozva áll ügyfelei rendelkezésére. Az Ön medencéjét ennek a közel 20 évnek a szakmai tapasztalatával, megbízhatóságával valósítjuk meg a tervezéstől az átadásig. Bízza ránk álmai medencéjének teljes körű kivitelezését!

Magas szakmai felkészültséggel, a legfejlettebb technika alkalmazásával segítünk Önnek a vázolt tervezési-kivitelezési folyamat során. (helyszíni felméréssel, tanácsadással, tervek készítésével). Az Aqualine, mint a Balaton régió első számú uszodatechnológiai tervező-kivitelező cége, kül- és beltéri, szabályos vagy szabálytalan formájú és tetszőleges mélységű medencék építésével, gépesítésével, beüzemelésével, téliesítésével,karbantartásával foglalkozik. Ügyfeleink rendelkezésére állunk fóliaborítású, illetve üvegmozaikkal vagy hagyományos csempével készült medencékkel, süllyesztett vagy feszített víztükrű kivitelben egyaránt. A medencék tervezése és kivitelezése során az építészeti, vízgépészeti szempontok mellett a stílusosságra és gazdaságosságra is fokozottan figyelünk.

A kifogástalan esztétikai és funkcionális tulajdonságú medencék kivitelezése mellett a szakmai előírások alapján magas minőségű fedéseket, élményberendezéseket is tudunk biztosítani jelenlegi vagy leendő medencetulajdonosoknak.

Kiemelt oldalak: Uszodatechnika, Medence építés, Medencefedés.Referenciák
Referenciák
Referenciák
Referenciák
REFERENCIÁKReferenciák
Referenciák
Referenciák
Referenciák