Projekt menedzsment
405 megépített medence
17 éve a szakmában
35400 m2 vízfelület

Élményzuhany


Az élményzuhany nagyon sokféle lehet, lényegük, hogy a megszokott zuhanytól eltérő módon nyújtsa a zuhanyozás élményét. A legjobban a szauna vagy más izzasztófürdő használata után élvezhetjük frissítő hatásukat, de bizonyos fajtái relaxáció után is kellemes élményt nyújtanak. Az élményzuhanyok fontos elemei a wellness berendezéseknek, érdemes megfelelő módon összehangoltan használni más wellness elemekkel.

Dézsazuhany

A dézsazuhany használata nagyon kedvelt a hagyományos finn szauna használóinak körében. Szaunázás után ideális bőrünk intenzív lehűtésére.

Dézsazuhany esetén hideg vízzel megtöltött fából készült dézsa tartalmát zúdítjuk magunkra. Amennyiben a dézsára felrögzített kötelet meghúzzuk, akkor kimozdul egyensúlyi helyzetéből és a benne levő jelentős mennyiségű (kb. 30 liter) hideg víz egyszerre zúdul ránk. Az ürítést követően a dézsa automatikusan feltöltődik.

Trópusi vagy eső zuhany

A zuhanykabin tetejéről nagy átmérőjű (25 – 30 cm) zuhanyfejen keresztül jelentős mennyiségű vizet folyatunk magunkra. A víz hőmérséklete általában kellemesen meleg, nem hideg és nem forró. A trópusi zuhanyt minden relaxációs tevékenység után érdemes használni, de infraszauna használata után is kellemes élményt nyújt.

Skót zuhany

A skótzuhany vagy más néven váltott vizes zuhany egy nagyon intenzív frissítő hatású élményelem. A zuhanykabin két oldalán elhelyezett zuhanyfejekből (általában oldalanként 2 vagy 3 db), nagy nyomású vízsugarak masszírozzák testünket. Skótzuhany esetén a hideg és a meleg vízsugarak automatikusan, bizonyos időszakonként (20-30 másodperc) váltakoznak. Jelentősen élénkíti a bőrünk és az egész testünk vérkeringését, nagyon frissítő hatású.

Kiemelt oldalak: Uszodatechnika, Medence építés, Medencefedés.


Referenciák
Referenciák
Referenciák
Referenciák

REFERENCIÁKReferenciák
Referenciák
Referenciák
Referenciák