Projekt menedzsment
405 megépített medence
17 éve a szakmában
35400 m2 vízfelület

Pezsgőmedence, masszázsmedence


A pezsgőmedence a Jacuzzy testvérek által kifejlesztett, előregyártott műanyag vagy betonszerkezetből egyedileg kivitelezett medence, amely rendelkezik önálló vízforgató és víztisztító rendszerrel. A hidromasszázs és levegő-pezsgőztető berendezésekkel felszerelt masszázsmedence kezdetben csupán gyógyászati célokat szolgált, de ma már frissítő, üdítő, izomlazító és masszírozó funkciót ellátó wellness berendezéssé fejlődött.

A pezsgőmedence önálló egységként, fa és műanyag borítással vagy egyedi igények szerint kialakított formában, akár úszómedence beépített részeként is kivitelezhető. A masszázsmedence süllyesztett vagy feszített víztükörrel, teljesen automata vízszűrő, tisztító és hőmérséklet-szabályzó rendszerrel, ergonómiai szempontokat figyelembe vevő ülő és fekvőhely kialakítással biztosítja számunkra a kényelmes fürdőzést.

A pezsgőmedence egyedi paraméterek szerint kialakított vízszűrő és fertőtlenítő rendszere valamint a speciálisan összeválogatható masszázselemei remek lehetőséget biztosítanak, mind a közületi, mind a magán használatra. A masszázsmedence családi házakba, panziókba, szállodákba vagy hidroterápiás intézményekbe is gazdaságos feltételekkel, akár utólag is beépíthető. A masszázsmedence beltérben vagy kültérben is elhelyezhető, mert kis helyigényű és gazdaságosan üzemeltethető. A pezsgőfürdő tetejére a szennyeződések és a párolgás csökkentése miatt érdemes valamilyen fedést, takarást tenni, ezzel a fenntartási költségeket tovább tudjuk csökkenteni.

A masszázsmedencék sokféle méretben, formában és színben kaphatóak, ezért külső és belső burkolata is könnyen illeszthető a környezetéhez.

Kiemelt oldalak: Uszodatechnika, Medence építés, Medencefedés.


Referenciák
Referenciák
Referenciák
Referenciák

REFERENCIÁKReferenciák
Referenciák
Referenciák
Referenciák