Projekt menedzsment
405 megépített medence
17 éve a szakmában
35400 m2 vízfelület

Automata medencetakaró rolóMindegy hogy a medencénk kültéri vagy beltéri elhelyezésű, egy medencetakaró roló felszerelése esetén csökkenthető a párolgás, tehát csökken a hő- és a vízveszteség, valamint kevesebb vegyszert kell adagolnunk a medence vizébe. Kültéri medencénk esetén lehetőség van speciális „szolár” lamellákkal felszerelni a medencetakaró rolót, ami napsütéses időszakban képes akár 8 – 10 fokkal is növelni a medence vizének hőmérsékletét.


Medence takaró rolóval csökkenthető a medence vizének tisztán tartásához felhasznált vegyszerek mennyisége.

Fontos lehet biztonságtechnikailag is a medencetakaró roló, mert egy gyermek vagy egy nagyobb testű kutya súlyát is könnyedén elbírja, ezzel megakadályozható, hogy valaki véletlenül a vízbe essen.

Egyetlen gombnyomással könnyedén kezelhető. A kezelő gombokat elhelyezhetjük közvetlenül a medence mellett, de akár távolabb is tehetjük, sőt integrálhatjuk a házfelügyeleti rendszerbe is. Fontos, hogy a takaró roló működtetése során rálátásunk legyen a medence vizére, nehogy bezárjuk úgy, hogy közben valaki a vízben tartózkodik.

Az automata medencetakaró roló a meglevő medencéjéhez utólag is könnyedén felszerelhető, csak egy elektromos csatlakozás szükséges hozzá.

A medencetakaró rolót elhelyezhetjük a medence mellett vagy akár el is rejthetjük a víz felszíne alá.

Kiemelt oldalak: Uszodatechnika, Medence építés, Medencefedés.


Referenciák
Referenciák
Referenciák
Referenciák
REFERENCIÁKReferenciák
Referenciák
Referenciák
Referenciák