Projekt menedzsment
405 megépített medence
17 éve a szakmában
35400 m2 vízfelület

Innováció az uszodatechnikában


Korunk irányítástechnikai rendszerei komoly fejlődésen mentek át az utóbbi években. Ezt a tendenciát az úszómedencék vezérléstechnikája nem követte megfelelő mértékben. Sokszor nagy költségvetéssel épülő magán és közületi fürdőkomplexumok is csak alap szintű vezérlésekkel vannak ellátva. Ebből kiindulva született meg a gondolat, hogy a piacon megtalálható szabványos elemeket felhasználva alkossunk olyan komplex rendszereket melyek segítségével a medence tulajdonosa, üzemeltetője hatékonyan tudja kézben tartani a fürdőmedencéjében zajló eseményeket. Ezzel a technológiával közvetlenül mindenki profitál aki a hosszútávban gondolkodik, és fontosnak tartja fürdővize minőségét.

Chemical Drive Advanced


Automata profi vegyszer adagoló állomás.

Gondtalan üzemeltetés, biztonságos vegyszerszintek közületi medenceékhez. Ideális magas igényű magánmedencékhez és közületi fürdőkhöz egyaránt.

Chemical Drive Basic


Automata vegyszeradagoló állomás.

A gondatlan fürdés élménye mindenkinek. Ideális otthoni medencékhez, pezsgőfürdőkhöz, mérettől, kiviteltől függetlenül.

Economical Drive Advanced


Komplett medence felügyeleti rendszer.

Szemmel tartjuk medencéjét. Innovatív medence felügyelet. Ajánljuk mindenkinek ezt a megoldást, aki a teljes biztonság mellett, a kényelmet is fontosnak tartja. Komplex rendszerünkkel folyamatosan kézben tarthatja medencéjének minden változását, legyen az hőfok, vegyszerszint, üzemóra és mindezek mellett vizet, villamos energiát és vegyszert takarít meg.

Economical Drive Basic


Felügyelje medencéjét kényelmesen!

Tartsa kézben medencéjében zajló folyamatokat, közben spóroljon vizet villamos energiát. Tökéletes megoldás minden típusú medencéhez.


Kiemelt oldalak: Uszodatechnika, Medence építés, Medencefedés.


Referenciák
Referenciák
Referenciák
Referenciák

REFERENCIÁKReferenciák
Referenciák
Referenciák
Referenciák