Projekt menedzsment
405 megépített medence
17 éve a szakmában
35400 m2 vízfelület

Szauna


Szauna használatával csökkenthetőek az izom és az ízületi fájdalmak, méregteleníti szervezetünket, erősíti immunrendszerünket, segít a stressz és az álmatlanság legyőzésében, és a szaunázás közben átélt nyugodt, boldog percek gyógyító hatásúak.

A rendszeres szaunázás elsősorban megelőző és kiegészítő szerepet tölthet be, valamint hozzájárul egészségi állapotunk javításához, szervezetünk ellenálló képességének növekedéséhez.

Finn szauna


Egy finn szauna a szaunázás klasszikus élményét nyújtja nekünk, egy igazi kikapcsolódás a családunk vagy a barátaink részére.

Infra szauna


A infra sugarak – gyógyító hatásuk mellett - a levegő közvetítése nélkül melegítik fel testünket. Az infrasugárzás hatására beinduló fokozott izzadás mértéke a hagyományos finn szaunához képest a duplája is lehet és ezáltal több káros anyag távozik a szervezetből.

Kombi szauna


Miért kellene választanunk a hagyományos finn szauna és a modern infra szauna által nyújtott különböző élmények között. A technika fejlődése lehetővé tette, hogy egy szaunában egyesíthessük a két technológiát. Ezáltal amikor lehetőségünk van hosszú, hagyományos szaunázásra, akkor ezt állítjuk be a szaunavezérlőn, amikor pedig csak egy gyors infra szaunázásra van lehetőségünk, akkor erről sem kell lemondanunk.


Kiemelt oldalak: Uszodatechnika, Medence építés, Medencefedés.


Referenciák
Referenciák
Referenciák
Referenciák

REFERENCIÁKReferenciák
Referenciák
Referenciák
Referenciák