Projekt menedzsment
405 megépített medence
17 éve a szakmában
35400 m2 vízfelület

Tevékenységünk


Közületi strand és fürdő tervezés és kivitelezés:


a vállalat több jelentős méretű projekt végrehajtása során bizonyította, hogy birtokában van annak a szakmai tudásnak és tapasztalatnak, amellyel meghatározó részt vállalhat a modern fürdő és építészeti kultúra magyarországi meghonosításában.


Magán és közületi fürdő és wellness épületek tervezése:

fürdő és wellness létesítmények tervezésénél felvetődik a kérdés, hogy mekkora a megfelelő méret és mi legyen a kínálati variáció. Magánszemélyek esetén fontos, hogy a viszonylag kis alapterületen létrehozott wellness vagy fürdő épületben következetes, kellemes közérzetű koncepciót és élményt nyújtsanak a betervezett berendezések. Közületi épületeknél viszont a megfelelő egyensúly a vendégek elvárásai és a hosszútávú jövedelmezőség a legfontosabb szempont a fürdő és wellness épületek tervezésénél. Amit az Aqualine Kreatív Fürdőtechnika tapasztalt tervezőmérnökei adhatnak hozzá, az a tudás és a tapasztalat, amely segít megvalósítani elképzeléseiket.

Szauna, pezsgőfürdő, gőzkabin építés, forgalmazás:

ma szerte a világon, így Magyarországon is hódít a wellness. Cégünk az Aqualine Kreatív Fürdőtechnika az egyik piacvezető tervező, építő és forgalmazó, a „víz alapú életminőség javító” azaz wellness berendezések és létesítmények terén. Ezek a wellness berendezések lehetnek finn vagy más néven hagyományos szauna, infraszauna, pezsgőfürdő, gőzkabin, élményzuhany (skót, dézsa, stb.), kneipp taposó és minden mai divatos, valamint hagyományos wellness eszköz. Ezeknek a wellness berendezéseknek a közös vonása, hogy mindenkinek más az elképzelése, más a helyiség ahová az eszközt építjük, tehát nincs két egyforma.

Uszodatechnika felsőfokon:

a vállalat kreatív tervezőgárdája az ötlettől a megvalósulásig segíti az építtetőt a gazdasági és esztétikai szempontból legmegfelelőbb megoldások megtalálásában és kivitelezésében. Ennek jegyében született az Aqualine Kreatív Fürdőtechnika saját fejlesztésű uszodatechnika programja, az „Élmény a medencében”.

Innováció és vízkezelés:

az Aqualine Kreatív Fürdőtechnika által kifejlesztett és használt vezérlő berendezés képes a technológiai medence gépészet komplett feladatainak ellátására és alrendszereinek pontos, precíz irányítására. Ezzel a vezérlő berendezésekkel jelentősen csökkenthetjük a medence fenntartási költségeit, a környezetünk és a fürdőzők vegyi terhelését. Mindezt úgy tehetjük meg, hogy a medence vize a folyamatos, szabályozott mennyiségű vegyszeradagolásnak köszönhetően, esztétikai és egészségügyi minősége kifogástalan marad.


Kiemelt oldalak: Uszodatechnika, Medence építés, Medencefedés.


Referenciák
Referenciák
Referenciák
Referenciák

REFERENCIÁKReferenciák
Referenciák
Referenciák
Referenciák