Közületi strand és fürdő tervezés és kivitelezés:

a vállalat több jelentős méretű projekt végrehajtása során bizonyította, hogy birtokában van annak a szakmai tudásnak és tapasztalatnak, amellyel meghatározó részt vállalhat a modern fürdő és építészeti kultúra magyarországi meghonosításában.

Magán és közületi fürdő és wellness épületek tervezése:

fürdő és wellness létesítmények tervezésénél felvetődik a kérdés, hogy mekkora a megfelelő méret és mi legyen a kínálati variáció. Magánszemélyek esetén fontos, hogy a viszonylag kis alapterületen létrehozott wellness vagy fürdő épületben következetes, kellemes közérzetű koncepciót és élményt nyújtsanak a betervezett berendezések. Közületi épületeknél viszont a megfelelő egyensúly a vendégek elvárásai és a hosszútávú jövedelmezőség a legfontosabb szempont a fürdő és wellness épületek tervezésénél. Amit az Aqualine Kreatív Fürdőtechnika tapasztalt tervezőmérnökei adhatnak hozzá, az a tudás és a tapasztalat, amely segít megvalósítani elképzeléseiket.

Szauna, pezsgőfürdő, gőzkabin építés, forgalmazás:

ma szerte a világon, így Magyarországon is hódít a wellness. Cégünk az Aqualine Kreatív Fürdőtechnika az egyik piacvezető tervező, építő és forgalmazó, a „víz alapú életminőség javító” azaz wellness berendezések és létesítmények terén. Ezek a wellness berendezések lehetnek finn vagy más néven hagyományos szauna, infraszauna, pezsgőfürdő, gőzkabin, élményzuhany (skót, dézsa, stb.), kneipp taposó és minden mai divatos, valamint hagyományos wellness eszköz. Ezeknek a wellness berendezéseknek a közös vonása, hogy mindenkinek más az elképzelése, más a helyiség ahová az eszközt építjük, tehát nincs két egyforma.

Uszodatechnika felsőfokon:

a vállalat kreatív tervezőgárdája az ötlettől a megvalósulásig segíti az építtetőt a gazdasági és esztétikai szempontból legmegfelelőbb megoldások megtalálásában és kivitelezésében. Ennek jegyében született az Aqualine Kreatív Fürdőtechnika saját fejlesztésű uszodatechnika programja, az „Élmény a medencében”.

Innováció és vízkezelés:

az Aqualine Kreatív Fürdőtechnika által kifejlesztett és használt vezérlő berendezés képes a technológiai medence gépészet komplett feladatainak ellátására és alrendszereinek pontos, precíz irányítására. Ezzel a vezérlő berendezésekkel jelentősen csökkenthetjük a medence fenntartási költségeit, a környezetünk és a fürdőzők vegyi terhelését. Mindezt úgy tehetjük meg, hogy a medence vize a folyamatos, szabályozott mennyiségű vegyszeradagolásnak köszönhetően, esztétikai és egészségügyi minősége kifogástalan marad.

Kiemelt oldalak: Uszodatechnika, Medence építés , Medencefedés.

Referenciák

Kérje díjmentes ajánlatunkat, rövid idő alatt elkészítjük! Kérjen ajánlatot még ma!

Elérhetőségeink

Aquaszer Víztechnika Kft.

Székhely:
8200 Veszprém, Szarvas utca 3.
Iroda:
8200 Veszprém, Ady Endre utca 8.
Levelezési cím:
8201 Veszprém, Pf. 66.

Hírek

Hírek - Csopak - gépészeti tervezés

2023. október

Csopak - gépészeti tervezés

Gépészeti kiviteli terveket készítettünk egy csodálatos kiugró üvegfalú medencéhez.

Hírek - Pákozd wellness

2022. július

Pákozd wellness

Hírek - Mátraterenye

2022. július

Mátraterenye

Hírek - Szigliget magánmedence

2022. július

Szigliget magánmedence

Hírek - Elkészült legújabb közületi kivitelezésünk

2020. május

Elkészült legújabb közületi kivitelezésünk

Hírek - Donautica Hotel Fadd-Dombori: Medencék és a kültéri szaunaház

2020. január

Donautica Hotel Fadd-Dombori: Medencék és a kültéri szaunaház

Tervezéstől a kivitelezésig.

Hírek - Veszprém, magán  medence

2020. január

Veszprém, magán medence

Rolós fedéssel, hőszivattyús fűtéssel. Tervezéstől a kivitelezésig.